Apartmaji Korčula

Apartmaji Franica

Apartmaji Franica

  • 0 Stars.

Apartmaji Franica se nahajajo v družinski hiši, s teraso s čudovitim pogledom na mestno jedro, morje ter otoke pred Lombardo. Nudijo namestitve v treh apartmajih, v katere vam na vašo željo dodajo otroško posteljico in dodatno ležišče. Dva apartmaja sta primerna za dve do tri osebe in en apartma je primeren za štiri osebe. Vsi apartmaji so moderno opremljeni s Sat TV, ogrevanjem in možnostjo uporabe žara.

Apartma A1 in apartma A2
sta studio apartmaja in imata serijsko opremljeno kuhinjo, spalnico z ločenim WC-jem. Prav tako imata dodatno ležišče za eno osebo. Apartmaja imata tudi skupno teraso, ki daje posebno vzdušje dalmatinskega rodu, ki se razteza čez teraso in tako zagotavlja prijetno bivanje v senci. Terasa je s pogledom na morje.

Apartma A3 lahko sprejme do 4 osebe.  Apartma ima kuhinjo, dnevno sobo z dvema dodatnima ležiščema, spalnico in kopalnica. Ima tudi teraso s prekrasnim pogledom njihov lumbarski zaliv in marino. Apartma je zelo udoben in je primeren za štiričlansko družino.

Za svoje goste pripravljajo aperitiv za dobrodošlico. Za brezskrben dopust vam omogočajo zajtrk, privez za vaš čoln, izlete z ladijo, izposojanje čolnov, vodič po otoku Korčuli. Hšini ljubljenčki so dovoljeni. Središče mesta je oddaljeno 120 m, do plaže je samo 200 m.
 

Naslov: Vela Postrana 387, Lumbarda, Otok Korčula, Hrvaška

Tel.: 00385 20 71 2104

Mob.: 00385 98 1830 183


Vela Postrana 387, Lumbarda, Otok Korčula, HrvaškaOther Categories:
 Apartmaji Korčula
 Apartmaji Korčula » Lumbarda


  • Slike [5]
  • Pošlji sporočilo
  • Pišite nam za ponudbo

FIRST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Oaza
Super cene v SEPTEMBRU !!!

LAST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Jolanda - Grebaštica
SAMO 7 m OD PLAŽE

*26.8. - 01.09. in od 15.09. dalje za 4+2

*24.8. - 29.08. in od 08.09. dalje za 3+1

Spremljajte nas tudi na

Facebook Twitter