Apartmaji Zadar in okolica

Apartmaji Dalmatino

Apartmaji Dalmatino

  • 0 Stars.

Apartmaji: 2+2, 2+1, 2+2, 4+1, 2+1, 2+2

Do plaže: 50 metorv

Do centra: 150 metrov

 

Apartmaji Dalmatino se nahajajo v kraju Pakoštane, ki leži nekje na sredini vzhodne Jadranske obale, na zanimivi lokaciji med morjem in Vranskim jezerom. Pakoštane obdaja prelepa, nedotaknjena narava, kjer boste lahko uživali svoj letni dopust. V najem vam nudijo 6 apartmajev različnih kapacitet, prav vsi pa so lepo in moderno opremljeni.

Apartma 1: 2+2, na voljo imate kuhinjo, dnevno sobo z dvema ležiščema, spalnico z dvema ležiščema, prostor je klimatiziran, na voljo vam je terasa velikosti 12m2, satelitska televizija, dostop do interneta in tudi parkirišče za avto.

Apartma 2: 2+1, na voljo imate kuhinjo, dnevno sobo s tremi ležišči, prostor je klimatiziran, na voljo vam je balkon velikosti 4m2, satelitska televizija, dostop do interneta in tudi parkirišče za avto.

Apartma 3: 2+2, na voljo imate kuhinjo, dnevno sobo z dvema ležiščema, spalnico z dvema ležiščema, prostor je klimatiziran, na voljo vam je terasa velikosti 12m2, satelitska televizija, dostop do interneta in tudi parkirišče za avto.

Apartma 4: 4+1, na voljo imate kuhinjo, spalnico z dvema ležiščema, spalnico s tremi ležišči, prostor je klimatiziran, na voljo vam je balkon velikosti 6m2, satelitska televizija, dostop do interneta in tudi parkirišče za avto.

Apartma 5: 2+1, na voljo imate kuhinjo, dnevno sobo s tremi ležišči, prostor je klimatiziran, na voljo vam je balkon velikosti m2, satelitska televizija, dostop do interneta in tudi parkirišče za avto.

Apartma 6: 2+2, na voljo imate kuhinjo, dnevno sobo z dvema ležiščema, spalnico z dvema ležiščema, prostor je klimatiziran, na voljo vam je balkon velikosti 3m2, satelitska televizija, dostop do interneta in tudi parkirišče za avto.

Apartmaji so od plaže oddaljeni samo 50 metrov, od centra mesta 150 metrov, od najbližje trgovine pa prav tako 150 metrov.

 

Lastniki prav tako nudijo apartmaje Ratko, ki se prav tako nahajajo na eni najboljši lokaciji v kraju Pakoštane. Od plaže so oddaljeni samo 50


Kardinala A.Stepinca 38a, Pakoštane, HrvaškaOther Categories:
 Apartmaji Zadar in okolica
 Apartmaji Zadar in okolica » Pakoštane


  • Slike [8]
  • Obišči spletno stran
  • Pišite nam za ponudbo

FIRST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Oaza
Super cene v SEPTEMBRU !!!

LAST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Jolanda - Grebaštica
SAMO 7 m OD PLAŽE

*26.8. - 01.09. in od 15.09. dalje za 4+2

*24.8. - 29.08. in od 08.09. dalje za 3+1

Spremljajte nas tudi na

Facebook Twitter