Apartmaji Krk

Apartmaji DA Svet

Apartmaji DA Svet

  • 0 Stars.

Apartmaji DA svet se nahajajo na otoku Krku, v Malinski. Svojim gostom nudijo namestitev v dveh apartmajih - oba sta primerna za po 4 osebe. Hiša se nahaja blizu centra in plaže (15 minut hoje), lokacija pa je mirna in tiha, v bližini gozda. Velik balkon, terasa in čudovit vrt, ustvarjajo mirno in prijetno atmosfero.

 

Apartma A1 v zgornjem nadstropju ima dve spalnici, kopalnico, satTV, odprto dnevno sobo z opremljeno kuhinjo in jedilnico ter balkon s pogledom na mediteranski vrt in morje.

Apartma A2 se nahaja v pritličju, sestoji pa iz dveh spalnic, kopalnice in kuhinjske niše. Ena od spalnic je večja in jo lahko uporablajte tudi kot dnevno sobo (ima tudi satTV). Obe spalnici imata izhod na veliko teraso (24m2), ki nudi pogled na čudovit vrt.

 

Vsem gostom je na razpolago uporaba parkirišča in vrta. Možen je tudi najem cele hiše (do 8 oseb). V apartmajih je tudi klima, ki je gostom na voljo ob doplačilu (5€/dan).

 

Okolica apartmajev nudi veliko možnsoti za izlete, predvsem pa za raziskovanje otoka Krka, ki vas bo zagotovo navdušil s svojimi lepimi plažami in kulturnimi ter zgodovinskimi spomeniki.

 

Vabljeni!

 

Naslov: Mirka Radića 5, Malinska, otok Krk, Hrvaška

Mobi: 00385 911317772


Mirka Radića 5, Malinska, otok Krk, HrvaškaOther Categories:
 Apartmaji Krk
 Apartmaji Krk » Malinska


  • Slike [9]
  • Pošlji sporočilo
  • Pišite nam za ponudbo

FIRST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Oaza
Super cene za 1. MAJ !!!

LAST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Jolanda - Grebaštica
SAMO 7 m OD PLAŽE

*26.8. - 01.09. in od 15.09. dalje za 4+2

*24.8. - 29.08. in od 08.09. dalje za 3+1

Spremljajte nas tudi na

Facebook Twitter