Apartmaji Zadar in okolica

Apartmaji Bošana

Apartmaji Bošana

  • 0 Stars.

Sobe in apartma Bošana so locirani v naselju Bošana v mestu Biograd na Moru, ki je obalno turistično mesto in pristanišče v Severni Dalmaciji. V ponudbi imajo apartma v samostojni hiši in štiri sobe v hiši na plaži, kjer živi tudi lastnik.

 

Apartma (5+1) je velik 80 m2 in vsebuje dve spalnici, popolnoma opremljeno kuhinjo in dnevni prostor, satTV, internet, pralni stroj, pomivalni stroj, kopalnico z WC-jem ter veliko teraso. Zraven apartmaja je tudi mini živalski vrt z dvajsetimi želvami, katere hranijo gostje apartmaja. Gostom je na voljo tudi zelenjava iz vrta (paradižniki, kumare in paprika).

Štiri sobe (11 oseb) se lahko uporabljajo kot eden velik apartma ali kot ločen apartma z dvema sobama, opremljeno kuhinjo ter kopalnico z WC-jem (6 oseb) ter posebej dve sobi s kopalnico. Na voljo je tudi internet.

Gostom je na voljo brezplačno parkirišče ter uporaba vrta z zunanjim žarom.

 

DODATNA PONUDBA:

Vožnja s čolnom: Lastnik je dober poznavalec otočkov v Pašmanskem kanalu in vas lahko po želji pelje do čudovitih samotnih plaž in zalivčkov, kjer boste uživali v neokrnjeni naravi in popolnemu miru, kar je posebej zanimivo za vse naturiste. S čolnom lahko pelje največ 10 oseb.

Priprava obrokov: Na vrtu ob apartmajih je večji kamin, kjer lastnik prižge ogenj in svojim gostom pripravi odlične ribe in meso na žaru ter meso in hobotnico izpod peke.

Obisk frančiškanskega muzeja: Muzej se nahaja v mestu Kraj na otoku Pašmanu, ogledate pa si ga lahko na poti do kakšenga otočka, kamor vas pelje lastnik apartmajev.

 

Prelepe prostrane plaže, toplo sonce in modro morje vam nudijo možnost poležavanja, če želite aktivno preživljanje dneva na plaži pa imate tudi možnost odbojke na mivki.

 

Dobrodošli v sobe in apartma Bošana!

 

Naslov: Zadarska 45, Biograd na Moru, Hrvaška

Tel.: 00385 23 384 031

Mobi: 00385 917947883Šetalište Bošana 2, Biograd na Moru, HrvaškaOther Categories:
 Apartmaji Zadar in okolica » Biograd na Moru


  • Slike [7]
  • Pošlji sporočilo
  • Pišite nam za ponudbo

FIRST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Oaza
Super cene za 1. MAJ !!!

LAST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Jolanda - Grebaštica
SAMO 7 m OD PLAŽE

*26.8. - 01.09. in od 15.09. dalje za 4+2

*24.8. - 29.08. in od 08.09. dalje za 3+1

Spremljajte nas tudi na

Facebook Twitter