Apartmaji Šibenik in okolica

Apartmaji Bilokapić

Apartmaji Bilokapić

  • 0 Stars.

Apartmaji Bilokapić so locirani ob Jadranski turistični cesti, v neposredni bližini avtokampa Adriatic v Primoštenu. Dve hiši z depadanso se nahajata v mirnem predelu mesta, obdani sta z zelenjem in mediteransko floro. Apartmaji so raznoliki: studio apartmaji za dve osebi, enosobni apartmaji za 3 do 4 osebe in dvosobni apartmaji za 4 do 6 oseb.

Vsi apartmaji so klimatizirani in moderno opremljeni. Iz balkonov in teras lahko uživate v čudovitem pogedu na Šibenski arhipelag. Ob udobnih namestitvah nudijo tudi uporabo 2400m2 velikega dvorišča, plavalnega bazena, hidromasažnega bazena, ležalnikov, zunanjega tuša in wc-ja, piknik prostora s kaminom, namiznega tenisa, otroškega igrišča in delno nadkritega parkirišča.
Gosti apartmajev Bilokapić lahko uporabljao plažo kampa Adriatic brez doplačil. Plaža je raznolika, prodnata in delno skalnata, večinoma pa v senci borovcev.

Center Primoštena, z bogatimi turističnimi storitvami, je oddaljen približno 3 km, letališče Split 56 km, nacionalni park Krka pa 40 km.

Apartmaji so kategorizirani s 4 zvezdicami, imajo internet in satelitsko TV. Dva apartmaja sta primerna za dostop z invalidskim vozičkom. Kajenje v prostorih ni dovoljeno.

 

Cene apartmajev:
      

Cene so v evrih, za najem minimalno 5 dni; cene za vsak apartma lahko pogledate na www.apartmanibilokapic.com; popusti za večje skupine, daljši najem in redne goste; za dodatne osebe v apartmaju se doplača 20% od cene apartmaja; 2 uri klime na dan je gratis, daljša uporaba po želji gosta in ob doplačilu

 

Dobrodošli!


Naslov: Huljerat 1, Primošten, Hrvaška

Tel.: 00385 22571239

Mobi: 00385 995991104


Huljerat 1-3, Primošten, HrvaškaOther Categories:
 Apartmaji Šibenik in okolica
 Apartmaji Šibenik in okolica » Primošten


  • Slike [11]
  • Pošlji sporočilo
  • Obišči spletno stran
  • Pišite nam za ponudbo

FIRST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Oaza
Super cene v SEPTEMBRU !!!

LAST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Jolanda - Grebaštica
SAMO 7 m OD PLAŽE

*26.8. - 01.09. in od 15.09. dalje za 4+2

*24.8. - 29.08. in od 08.09. dalje za 3+1

Spremljajte nas tudi na

Facebook Twitter