Apartmaji Slovenija

Apartmaji Bevk

Apartmaji Bevk

  • 0 Stars.

V samem centru Pirana se nahajata dve tipični piranski hiši, prenovljeni v apartmaje. Prva hiša se nahaja na Marxovi 13, druga pa na Prežihovi ulici 4. Oba objekta sta locirana v mirnem predelu mesta, le 3 minute oddaljenem od Tartinijevega trga in malo dlje od obale.

V Prežihovi ulici oddajajo tri apartmaje, in sicer Mar v prvem nadstropju, Tierra v drugem ter Estrella v tretjem nadstropju apartmajske hiše. Apartmaji so polno opremljeni in imajo vse kar potrebujete za sproščujoč dopust. V pritličju hiše se prav tako nahaja manjši fitness, infra savna za 2 osebi, masažna tuš kabina in dva ležalnika. Na vrhu hiše je na voljo terasa s pogledom na mesto in obzidje, prav tako pa lahko občudujete morje.Uporaba wellnessa in mini fitnesa je za goste apartmajev vključena v ceno.

Apartma Mar je primeren za 2+1 oseb in ima 25m2. V apartmaju najdete kompletno opremljeno kuhinjo s sodobno belo tehniko (steklokeramična plošča s štirimi kuhališči, prenosna pečica, hladilnik z mini zamrzovalnikom), spalnico z zakonsko posteljo, dodatno ležišče in pa kopalnico. V apartmaju so prav tako kabelska LCD TV, klima in pa brezžični internet (imeti morate svoj prenosni računalnik).

Cena: od 50 € do 70 € (odvisno od termina)

Apartma Tierra je prav tako primeren za 2+1 oseb in ima spalnico, možnost dodatnega ležišča na dvosedu, sodobno opremljeno kuhinjo in kopalnico, uporabljate pa lahko tudi klimo, kabelsko LCD TV ter brezžični internet (imeti morate svoj prenosni računalnik).

Cena: 50 € do 70 € (odvisno od termina)

Apartma Estrella lahko sprejme 2+1 oseb, je sodobno opremljen in ima spalnico, dodatno ležišče, kuhinjo s sodobno belo tehniko, kopalnico, kot dodatno opremo pa ima apartma klimo, kabelsko LCD TV in pa brezžični internet (imeti morate svoj prenosni računalnik).

Cena: 50 € do 70 € (odvisno od termina)

 

Naslov: Prežihova ulica 4, Piran, Slovenija

Tel.: 00386 59022111

Mobi: 00386 51623682


Prežihova ulica 4, Piran, SlovenijaOther Categories:
 Apartmaji Slovenija
 Apartmaji Slovenija » Piran


  • Slike [6]
  • Pošlji sporočilo
  • Obišči spletno stran
  • Pišite nam za ponudbo

FIRST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Oaza
Super cene v SEPTEMBRU !!!

LAST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Jolanda - Grebaštica
SAMO 7 m OD PLAŽE

*26.8. - 01.09. in od 15.09. dalje za 4+2

*24.8. - 29.08. in od 08.09. dalje za 3+1

Spremljajte nas tudi na

Facebook Twitter