Apartmaji Zadar in okolica

Apartmaji Bačinić

Apartmaji Bačinić

  • 0 Stars.

Na otoku Pašmanu, v mestu Kraj, vas pričakujejo apartmaji Bačinić. Hiša je od plaže oddaljena samo 300 metrov, na voljo pa je apartma za 4 do 7 oseb.

Apartma se nahaja v prvem nadstropju in ima tri spalnice, dnevno sobo s kuhinjo, dve kopalnici, klimo in balkon. V apartmaju je tudi vsa kuhinjska oprema in tudi posteljnina.

Na plaži se nahajajo igrala in pa bar, v Tkonu (2 km) pa najdete trgovino in restavracije. Parkirišče je zagotovljeno, prav tako pa vam je na voljo uporaba kamina. pri lastnikih lahko kupite tudi zelenjavo, suhe fige, olive, olivno olje, vino, rakijo, slane inčune, ...

 

Robinzonska hiša:

V ponudbi pa imajo tudi robinzonski tip turizma, in sicer v hiši na južni strani otoka, v čudovitem naravnem okolju. Hiša je dostopna peš ali s čolnom, primerna pa je za do 9 oseb. V pritličju najdete dve dvoposteljni spalnici, kopalnico, kuhinjo, dnevno sobo z dvemi ležišči in teraso. V prvem nadstropju sta še dve spalnici, večja dnevna soba, kuhinjska niša, kopalnica in pa balkon. Hišni ljubljenčki so dobrodošli. Ob hiši je cisterna z vodo, elektrika pa je solarna (220V/12V). Pred hišo je na razpolago kamin, le 20 metrov pa je oddaljena plaža, kjer je tudi privez za čoln. Do najbližjega mesta, trgovine, restavracije in pošte je 8 km.

 

Vabljeni na Pašman!

 

Naslov: Kraj 153, Tkon, otok Pašman, Hrvaška

Tel.: 00385 23285195

Mobi: 00385 915090830


Kraj 153, Tkon, otok Pašman, HrvaškaOther Categories:
 Apartmaji Zadar in okolica
 Apartmaji Zadar in okolica » Otok Pašman


  • Slike [10]
  • Pošlji sporočilo
  • Obišči spletno stran
  • Pišite nam za ponudbo

FIRST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Oaza
Super cene v SEPTEMBRU !!!

LAST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Jolanda - Grebaštica
SAMO 7 m OD PLAŽE

*26.8. - 01.09. in od 15.09. dalje za 4+2

*24.8. - 29.08. in od 08.09. dalje za 3+1

Spremljajte nas tudi na

Facebook Twitter