Apartmaji Slovenija

Apartma Na Krki****

Apartma Na Krki****

  • 0 Stars.

V samem srcu Kostanjevice na Krki najdete apartmaja Na Krki****. Na voljo sta dva apartmaja. Prvi je primeren za dve, drugi pa za tri osebe. Apartmaja sta idealna za vse popotnike, ki želijo elegantno in udobno butično namestitev.

 

Apartma za dve osebi nudi sodobno namestitev, na voljo je opremljena kuhinja (električni štedilnik, hladilnik z zamrzovalnikom, osnovne začimbe biološke pridelave), francoska postelja, dnevna soba, posteljnina in brisače, kopalnica s tušem (biološka čistila, hotelski standard), kamin na drva, LCD TV, brezplačni internet, parkirni prostor in možnost pranja perila (ob doplačilu).

 

Apartma za tri osebe ima ločeno spalnico s francosko posteljo, ločeno ležišče za otroka v dnevni sobi, opremljeno kuhinjo (električni štedilnik, hladilnik z zamrzovalnikom, osnovne začimbe biološke pridelave), posteljnino in brisače, kopalnico s tušem (biološka čistila, hotelski standard), LCD TV, brezplačni internet, parkirni prostor in možnost pranja perila (ob doplačilu).

 

V okolici apartmajev lahko uživate v vožnji s kanuji po reki Krki, se sproščate ob ribolovu, obiščete podzemni svet Kostanjeviške jame, se sprehodite do galerije slik in skulptur mednarodnih umetnikov, poletite z balonom, med kolesarjenjem (lahko tudi s starodobnim kolesom) raziskujete okoliške griče ali pa se podate na ogled dolenjskih znamenitosti z zabavnim kabrioletom,...

 

Vabljeni v apartmaja Na Krki!

 

Cene:

Najem apartmaja = 60 €/dan

turistična taksa = 0,92 €/dan

*cena vključuje najem apartmaja, zajtrk prvi dan (ob najemu minimalno 3 noči), posteljnino, brisače, dvourni najem dveh starodobnih koles

 

Naslov: Ulica talcev 5, Kostanjevica na Krki, Slovenija

Mobi: 00386 41573814Ulica talcev 5, Kostanjevica na Krki, SlovenijaOther Categories:
 Apartmaji Slovenija
 Apartmaji Slovenija » Kostanjevica na Krki


  • Slike [6]
  • Pošlji sporočilo
  • Obišči spletno stran
  • Pišite nam za ponudbo

FIRST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Oaza
Super cene za 1. MAJ !!!

LAST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Jolanda - Grebaštica
SAMO 7 m OD PLAŽE

*26.8. - 01.09. in od 15.09. dalje za 4+2

*24.8. - 29.08. in od 08.09. dalje za 3+1

Spremljajte nas tudi na

Facebook Twitter