Apartmaji Črna Gora

Ani Apartmani

Ani Apartmani

  • 0 Stars.

Hiša se nahaja v mestu Bar, točneje v naselju Dobra Voda. Do samega centra mesta Bar je 8 km in 15 km do centra mesta Ulcinj. Oddaljenost od morja je le 100 m, prav tako tudi do glavne ceste, ki povezuje celo črnogorsko primorje.

Apartmaji so kategorizirani s tremi zvezdicami. V ponudbi so studio apartmaji za 2+1, 3+1 in lux apartma za 4+2 oseb. Vsak studio apartma je v velikosti cca 25 m2  + terasa in zajema mini kuhinjo, kopalnico, TV in klimo. Prednost naše hiše je tudi v tem, ker je termo izolirana, prav tako vam poleg studio-app., pripada parkirni prostor , kateri je pod video nadzorom, voda je na razpolago 24h/dan, vsak studio ima teraso s prečudovitim pogledom na obalo morja. Poleg vse te ponudbe, vam na vrhu hiše ponujamo veliko skupno teraso z mini bazenom, katero lahko koristite za različne aktivnosti.

V bližini hiše se nahajajo tri plaže v oddaljenosti 100 m in te so: Veliki Pijesak, Trljila in Mali Pijesak. Od teh treh plaž je plaža Veliki Pijesak največja in najbolj obiskana plaža. Na plaži se nahajajo številne restavracije, bari, slaščičarne, trgovine in mnogi nočni klubi. Čez dan plažo obiskujejo turistične barke, s katerimi lahko greste na različne izlete ali pa na oddaljene plaže v črnogorskem primorju in si ogledate lepote črnogorske obale. Studio-app., so na voljo čez celo leto. Rezervacija preko telefona je obvezna. Možno je tudi organiziranje prevoza po dogovoru.


Naslov: Dobra Voda – Veliki Pijesak bb, Bar, Črna Gora

Mobi: 00382 69 027 686

Mobi: 00382 67 267 199


Dobra Voda – Veliki Pijesak bb, Bar, Črna GoraOther Categories:
 Apartmaji Črna Gora
 Apartmaji Črna Gora » Bar


  • Slike [8]
  • Pošlji sporočilo
  • Obišči spletno stran
  • Pišite nam za ponudbo

FIRST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Oaza
Super cene v SEPTEMBRU !!!

LAST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Jolanda - Grebaštica
SAMO 7 m OD PLAŽE

*26.8. - 01.09. in od 15.09. dalje za 4+2

*24.8. - 29.08. in od 08.09. dalje za 3+1

Spremljajte nas tudi na

Facebook Twitter